Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 20 octombrie 2020. Cota care dublează banii

Pontul zilei din 20 octombrie 2020. Profităm de prima etapa grupelor Ligii Campionilor pentru un pont de cotă 2, într-un meci ce se anunţă echilibrat. Chelsea primeşte vizita Sevillei de la ora 22:00, în prima lor confruntare directă în cupele europene.

Chelsea, transferuri de 250 de milioane de euro

Pontul zilei din 20 octombrie 2020. Chelsea a fost numărul 1 în materie de transferuri în vara asta, dar echipa suferă puţin la omogenitate. Au venit Werner, Havertz, Zyiech, Chilwell, Mendy şi Thiago Silva pentru 250 de milioane de euro, dar londonezii sunt abia pe locul 8 în campionat. Ultima rundă a fost specaculoasă, Chelsea conducând cu 2-0 şi 3-2 pe Southampton, dar fiind egalată în minutele de prelungiri.0

Sevilla, rezultate bune contra englezilor

Pontul zilei din 20 octombrie 2020. Sevilla se simte mai confortabil în Europa League, unde a fost regina de şase ori din în ultimii 15 ani, cel mai recent sezonul trecut. În finala a învins-o pe Inter, dar pe parcurs a eliminat două formaţii engleze, pe Wolves şi Manchester United. Andaluzii au arătat bine şi în Supercupa Europei, contra lui Bayern, când au pierdut greu, în reprizele suplimentare, după ce în 90 de minute a fost 1-1. Spaniolii au o trupă mai legată şi vor pun probleme pe Stamford Bridge. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,00.

Pontul zilei din 20 octombrie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare