Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 20 septembrie 2020 vine din Ligue 1. Ne dublăm banii cu Marseille – Lille

Pontul zilei din 20 septembrie 2020 vine din Ligue 1. Ne dublăm banii cu Marseille – Lille. Am ales să pariez pe cel mai interesant meci de astăzi din Franța. Duelul este programat de la ora 22:00.

Pontul zilei din 20 septembrie 2020 vine din Ligue 1

Pontul zilei din 20 septembrie 2020 vine de la super meciul Marseille – Lille. Gazdele au clacat după ce în primele două etape obținuseră punctaj maxim. După victoriile cu Brest și PSD, Marseille a pierdut surprinzător pe teren propriu cu St.Etienne, scor 0-2.

Ne dublăm banii cu Marseille – Lille

De partea cealaltă, Lille a legat două victorii la rând în ultimele două etape, cu Reims și Metz, după ce la debutul noului sezon reușise doar un egal, 1-1 cu Rennes. Oaspeții de astăzi stau mai bine în clasament ca adversarii lor, fiind cu trei poziții mai sus, pe locul cinci.

Marseille – Lille ambele marchează @ 2,02

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare