Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 21 decembrie 2020. Profitul vine din Premier League

Pontul zilei din 21 decembrie 2020. Profitul vine din Premier League. Meciul cu care putem să facem bani este Chelsea – West Ham. Acesta este programat să înceapă de la ora 22:00.

Pontul zilei din 21 decembrie 2020. Profitul vine din Premier League

  • Chelsea se află în acest moment pe locul opt în Premier League și are 22 de puncte după 13 meciuri jucate. Echipa gazdă vine după două înfrângeri la rând și este obligată să se impună în această seară pentru a ieși din mini-criză.

Pontul zilei din 21 decembrie 2020. Profitul vine din Premier League

  • De partea celaltă, West Ham este pe poziția a 10 în clasament și a obținut 21 de puncte după 13 etape disputate. Spre deosebire de adversara sa, echipa oaspete a obținut patru puncte în ultimele două partide și vine pe Stamford Bridge pentru a nu pierde.

Chelsea – West Ham echipă gazdă peste 1,5 goluri @ 1,76

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii