Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei din 21 iulie 2020. Golurile ne aduc profit

Pontul Zilei din 21 iulie 2020. Golurile ne aduc profit. Mizăm pe duelul din Serie A dintre US Sassuolo şi AC Milan, unul ce se anunţă foarte spectaculos. Partida este programată de la ora 22:45.

Pontul Zilei din 21 iulie 2020

  • Sassuolo este o echipă de mijlocul clasamentului şi care nu mai are niciun fel de emoţie în privinţa retrogradării. Gazdele vin după o serie încredibilă de invincibilitate, timp în care au câştigat patru partide şi au remizat în alte patru. Într-una singură a fost sub 2,5 goluri, în două peste 2,5 şi în celelalte cinci peste 3,5.

Golurile ne aduc profit

  • De partea cealaltă, AC Milan se află în lupta pentru ocuparea unui loc de Europa League alături de Napoli şi AS Roma. Dinstanţa până la locurile cinci şi şase este de doar două puncte. Oaspeţii vin şi ei după o serie fabuloasă, cu şase victorii şi trei egaluri. În două meciuri a fost sub 2,5 goluri, într-unul singur peste 2,5 şi în restul de şase peste 3,5.

SassuoloAC Milan peste 3,5 goluri @ 2,03

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii