Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 21 iunie 2020. Olympiakos ne dublează suma

Pontul zilei din 21 iunie 2020. Şi astăzi este o zi plină de partide interesante în toată Europa. Noi Ne-am oprit atenţia asupra „Derby-ului eternelor rivale” în Grecia. Olympiakos şi Panathinaikos se întâlnesc de la 21:30, în cel mai important meci din fotbalul elen.

Olympiakos, liderul neînvins

Pontul zilei din 21 iunie 2020. Olympiakos încă nu a devenit campioana acestui sezon, dar o va face în curând, pentru că are 16 puncte avans, cu o restanţă şi doar 7 etape rămase de jucat. În acest sezon, nu a pierdut nici măcar un singur joc în campionat şi domină clar întrecerea. Pe teren propriu, contra lui Panathinaikos, a avut mereu rezultate bune. Din 2009, are 6 victorii, 5 egaluri şi o singură înfrângere în 12 partide disputate. 11 dintre ele au avut maximum 3 goluri.

Panathinaikos, la 26 de puncte de rivală

Pontul zilei din 21 iunie 2020. Panathinaikos e pe locul al 4-lea, cu 26 de puncte mai puţin decât rivala. Diferenţa de puncte arată exact diferenţa valorică dintre cele două, în acest sezon. De la reluarea campionatului, „verzii” au reuşit două egaluri, cu PAOK (0-0) şi la AEK (1-1). Meciul va fi unul încins, chiar dacă cele două galerii fanatice vor lipsi din tribune. Ne aşteptăm la victoria gazdelor. „1 şi sub 3,5 goluri” are cota 1,97.

Pontul zilei din 21 iunie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii