Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 21 mai 2020. Dublăm banii în Burundi

Pontul zilei din 21 mai 2020. Fotbalul îşi reintră în drepturi, uşor-uşor, pe toate continentele. După Europa, Asia şi America Centrală, Africa revine şi ea, prin intermediul lui Burundi. Micuţul stat din centrul continentului negru are programat, astăzi, de la 15:00, jocul dintre FC Musongati şi Atletico Olympic.

Musongati, cea mai bună apărare pe teren propriu

Pontul zilei din 21 mai 2020. Gazdele sunt pe locul al doilea în campionat, la o diferenţă de 4 puncte de lider. Dacă vor reuşi să se impună în meciul de azi, care este restanţă în etapa 27, se vor apropia la unul singur. Până acum, pe teren propriu, au pierdut o singură partidă, câştigând 6 şi remizând 5. Cu 7 goluri încasate, au demonstrat cea mai bună apărare din campionat.

Atletico Olympic, 4 înfrângeri consecutive în „directe”

Pontul zilei din 21 mai 2020. Oaspeţii sunt pe 11 din 16. La 5 puncte de zona roşie, Atletico ar putea urca până pe 7 cu un succes în această restanţă. Totuşi, în 12 deplasări în acest sezon, a reuşit doar două victorii, plus, 5 remize şi 5 eşecuri. Ultimele patru partide directe s-au încheiat cu victoria lui FC Musongati.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii