Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 21 martie 2020. O cotă de derby: 7,50

Pontul zilei din 21 martie 2020. Fotbal cu linguriţa. Asta se întâmplă de la izbucnirea pandemiei de coronavirus. Cum mai toate campionatele s-au închis, trebuie să fim… creativi, pentru a putea să facem profit. Astăzi am ales un duel extrem de interesant din prima ligă angoleză, între Onze Bravos (n.r. – 11 viteji) şi Petroleos, care începe la 16:00. Noi credem că cei 11 viteji de la gazde vor marca, dar vor pierde în faţa fostei echipe a lui Ze Kalanga. Da, Ze Kalanga acela de la Dinamo Bucureşti din urmă cu câtiva ani.

Onze Bravos are un sezon peste aşteptări

Pontul zilei din 21 martie 2020. Gazdele ocupă locul al treilea, la 11 puncte distanţă de primele două, dar cu un meci mai puţin disputat. Echipa are un sezon foarte bun până în momentul de faţă, de obicei fiind obişnuită cu a doua jumătate a clasamentului. Această poziţie neaşteptată se datorează formei arătate în ultimele 12 etape: 9 victorii (dintre care 8 consecutive), două egaluri şi un singur eşec (în ultima etapă). Nu credem că forma bună va aduce un rezultat pozitiv, dar Onze are puterea de a marca.

Petroleos, vicecampioana ultimelor 4 sezoane, vrea trofeul

Pontul zilei din 21 martie 2020. Oaspeţii sunt cea mai titrată echipă din Angola şi ocupanta primei poziţii şi în acest sezon. În ultimele două etape au reuşit doar un punct, fapt ce a permis să fie egalaţi de Primeiro de Agosto – marea rivală care a câştigat ultimele 4 sezoane. Petroleos este un fel de FCSB al lor, terminând mereu pe locul 2 campionatul. Acum este într-o situaţie mai bună, dar nu îşi permite paşi greşiţi dacă nu vrea să rateze trofeul şi în acest sezon.

Pontul zilei din 21 martie 2020

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Promotii