Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 22 mai 2021. Dublăm banii cu salvarea de la retrogradare

Pontul zilei din 22 mai 2021 vine din ultima etapă de La Liga. Huesca primeşte vizita Valenciei, într-un meci capital pentru salvarea de la retrogradare. Fluierul de start se dă la ora 19:00, iar victoria este crucială pentru gazde.

Huesca se salvează cu 3 puncte

Pontul zilei din 22 mai 2021. În acest moment, Huesca e prima deasupra liniei de retrogradare, iar o victorie îi garantează salvarea. Ar trebui să o obţină, mai ales că evoluează pe teren propriu, acolo unde a câştigat 21 din cele 33 de puncte de până acum. Mai mult, în ultimele 4 meciuri de acasă a strâns 3 victorii şi un eşec.

Valencia, cea mai slabă în deplasare

Pontul zilei din 22 mai 2021. Iar Valencia nu este deloc o trupă de deplasare. Ba din contră, este cea mai slabă formaţie din La Liga într-un clasamentul al jocurilor pe teren străin, cu două succese, cinci remize şi 11 înfrângeri în 18 partide. „Liliecii” nici nu au pentru ce să tragă. În Europa nu au şanse să ajungă, iar de retrogradare au scăpat de ceva timp. Pentru ei, e doar ultimul joc al sezonului, acela dinaintea vacanţei mult aşteptate. „2 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,98.

Pontul zilei din 22 mai 2021

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii