Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 22 noiembrie 2020. Dublăm banii cu două goluri

Pontul zilei din 22 noiembrie 2020 vine din etapa a zecea din La Liga spaniolă. De la 22:00, Alaves primeşte vizita Valenciei, într-un meci care promite goluri de ambele părţi. Cele două formaţii vin cu moral bun după rezultatele recente.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

 

Alaves, trei meciuri fără înfrângere

Pontul zilei din 22 noiembrie 2020. Alaves are o serie de 3 meciuri fără înfrângere în campionat, printre care şi o remiză 1-1 cu Barcelona. Pe teren propriu, meciurile lui Alaves sunt destul de închise, golaverajul fiind 2-4, dar cele două goluri marcate i-au adus 4 puncte. Practic, gazdele au lecţia învăţată: trebuie să înscrie pentru a spera la puncte.

Valencia a marcat în toate deplasările

Pontul zilei din 22 noiembrie 2020. Valencia a reuşit un rezultat extrem de bun în runda precedentă, spulberând cu 4-1 pe Real Madrid, prin hattrickul lui Soler din lovituri de la 11 metri şi autogolul lui Varane. Benzema a deschis scorul pentru Real. Valencia a găsit poarta adversă în fiecare deplasare din acest sezon, dar a scos puncte doar atunci când nu a primit gol, 1-0 la Sociedat. „Ambele marchează” are cota 1,90.

Pontul zilei din 22 noiembrie 2020. Dublăm banii cu două goluri

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii