Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 22 octombrie 2020. Acesta e meciul care triplează miza

Pontul zilei din 22 octombrie 2020 vine din meciul dintre scoţienii de la Celtic şi italienii de la AC Milan, de la 22:00, în Europa League. Din grupa H mai fac parte Sparta Praga (Cehia) şi Lille (Franţa).

Celtic a pierdut şefia în Scoţia

Pontul zilei din 22 octombrie 2020. Celtic nu mai este prima nici măcar în Scoţia, unde a fost depăşită de rivala Rangers, după derby-ul din week-end, în care echipa lui Ianis Hagi s-a impus cu 2-0 pe terenul duşmanului.

AC Milan, start perfect

Pontul zilei din 22 octombrie 2020. AC Milan are un start perfect în Serie A, fiind lider cu maximum de puncte. Patru victorii din tot atâtea posibile au bifat Ibrahimovici şi colegii săi, înscriind de nouă ori. „2 şi peste 2,5 goluri” are cota 2,95.

Pontul zilei din 22 octombrie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii