Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 22 septembrie 2020. Surpriză în Cupa Ligii Angliei?

Pontul zilei din 22 septembrie 2020 vine din Cupa Ligii Angliei, unde Leyton Orient, echipă de divizia a patra, primeşte vizita lui Tottenham, de la ora 20:00. Diferenţa de valoare înclină balanţa spre formaţia lui Mourinho, dar Cupa a fost mereu o competiţie plină de surprize.

Leyton are moral bun după startul de sezon

Pontul zilei din 22 septembrie 2020. Judecând strict după rezultate, Leyton Orient, echipă cotată la 2,7 milioane de euro, are un start bun de sezon: 4 victorii şi un egal, trei calificări în tururi superioare de cupe interne. Totul merge bine, dar acum primesc vizita lui Tottenham, o formaţie cu o valoare de vreo 300 de ori mai mare. Pentru suporterii lui Leyton, meciul va fi o sărbătoare şi orice reuşită a favoriţilor va aduce multă bucurie.

Tottenham va băga rezervele

Pontul zilei din 22 septembrie 2020. Tottenham are un program infernal. Nu neapărat forţa adversarilor este cea care aduce presiune, ci intervalul scurt în care se succed meciurile. Spurs a câştigat cu 5-2 în campionat pe terenul lui Southampton, pe 20 septembrie, astăzi joacă la Leyton Orient, iar pe 24 merge în Macedonia de Nord, pentru turul 3 preliminar de Europa League, contra lui Shkedija. Cel mai probabil, Mourinho va apela la rezerve şi jucători de la echipa a doua pentru meciul de Cupă. „Ambele marchează” are cota 1,80.

Pontul zilei din 22 septembrie 2020

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare