Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei din 23 august 2020. Cota 1.45 la debutul din Cehia

Pontul Zilei din 23 august 2020. Cota 1.45 la debutul din Cehia, unde duminică avem parte de un meci dezechilibrat, Ceske Budejovice – Slavia Praga. Jocul este programat la ora 17:30, ora României.

Pontul Zilei din 23 august 2020. Cota 1.45 la debutul din Cehia

În prima rundă, Ceske Budejovice primește pe teren propriu vizita campioanei din ultimele două sezoane, Slavia Praga.  Ceske a terminat pe locul șapte sezonul trecut, cu 43 de puncte, dar nu a făcut niciodată o figură frumoasă în fața favoritelor. Din acest motiv, ne așteptăm ca acum să nu obțină niciun punct.

Pontul Zilei din 23 august 2020. Cota 1.45 la debutul din Cehia

De partea cealaltă, Slavia Praga vrea să înceapă și noul sezon în forță, pentru a se lupta pentru al treilea sezon la rând cu titlul de campioană. Așadar, pariem cu încredere 2 solist, la cota 1.45. Recomandăm să jucați acest pronostic single.

Ceske Budejovice – Slavia Praga 2 @ 1.45

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate