Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei din 23 ianuarie 2021. Goluri pentru profit în Ligue 1

Pontul Zilei din 23 ianuarie 2021. Goluri pentru profit în Ligue 1, competiție în care ne așteptăm să vedem meciuri de top în fiecare rundă programată.

Pontul Zilei din 23 ianuarie 2021. Goluri pentru profit în Ligue 1

  • AS Monaco – Marseille este un duel care nu trebuie să lipsească de pe biletele pariorilor. Gazdele au 36 de puncte după 20 de etape și ocupă locul patru, iar forma este excelentă: patru victorii și un egal în ultimele cinci partide.

Pontul Zilei din 23 ianuarie 2021. Goluri pentru profit în Ligue 1

  • De partea cealaltă, Marseille este în cădere liberă, cu o singură victorie în ultimele cinci partide și un egal. Mai mult, ultimele două meciuri din campionat au fost pierdute.
  • Cu toate acestea, aruncând o privire la statistica meciurilor directe, ne așteptăm să vedem goluri de ambele părți, la cota 1.72.

AS Monaco – Marseille GG @ 1.72

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare