Urmareste-ne

Ponturi specialisti

Pontul zilei din 23 iunie 2021. Triplăm banii în America de Sud

Pontul zilei din 23 iunie 2021 vine din Copa America, o competiţie care, de la miezul nopţii, le aduce faţă în faţă pe Ecuador şi Peru, în etapa a patra. Ambele formaţii au câte două meciuri şi golaveraj negativ. Din punct de vedere al cotelor, favorite sunt gazdele, dar oaspeţii au câştigat ultimul meci direct.

Ecuador, doar un punct în cele patru meciuri din această lună

Pontul zilei din 23 iunie 2021. Ecuador a pierdut 0-1 contra Columbiei şi a remizat 2-2 cu Venezuela. Are un punct din două meciuri şi nu stă deloc bine în clasament. Mai mult, nu are niciun succes în cele patru meciuri jucate în iunie 2021, pe lângă partidele de la Copa America având şi două înfrângeri 0-2 cu Brazilia şi 1-2 cu Peru, în calificările pentru Mondial.

Peru, victorie în ultimul meci direct

Pontul zilei din 23 iunie 2021. Peru, în această lună iunie, are, de asemenea, două înfrângeri, la echipele la care a pierdut şi adversara sa, dar cu scoruri mai mari: 0-4 cu Brazilia (la Copa America) şi 0-2 contra Columbiei (în preliminariile mondiale). Dar, spre deosebire de Ecuadoar, are şi două succese: 2-1 în faţa Columbiei, în chiar ultimul meci (la Copa America) şi 2-1 în faţa rivalei de azi. „X2 şi ambele marchează” are cota 3,15.

Pontul zilei din 23 iunie 2021

 

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare