Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 23 martie 2021. Dublăm banii cu baschet european

Pontul zilei din 23 martie 2021 vine din baschet, mai exact, din Eurocup, unde Paris Levallois întâlneşte Gran Canaria în sferturile competiţiei de masculin. Primul meci (din 3) este programat în această seară, de la 21:00, în capitala Franţei.

Levallois, trei înfrângeri interne înaintea acestui meci

Pontul zilei din 23 martie 2021. Francezii şi-au câştigat grupa principală, cu şapte succese şi 3 înfrângeri, după care s-au impus şi în faza a doua a grupelor, dar au tremurat la ultimul joc. Cu trei victorii (una în prelungiri) şi două eşecuri, parizienii aveau nevoie de un succes cu Partizan pentru a merge în sferturi. Au câştigat 75-70 şi au încheiat grupa pe primul loc, dar cele două eşecuri fost exact înaintea decisivului cu sărbii. De la succesul cu Partizan, Levallois a pierdut toate cele 3 meciuri disputate în campionatul şi în Cupa Franţei.

Gran Canaria e în formă

Pontul zilei din 23 martie 2021. Gran Canaria şi-a câştigat, de asemenea, grupa principală, cu 8 victorii şi două înfrângeri, dar în faza a doua a terminat în spatele ruşilor de Kazan. În a doua rundă de grupe, spaniolii au început cu 3 înfrângeri, dar au revenit în forţă şi au învins în ultimele 3 jocuri, obţinând calificarea. De altfel, Gran Canaria e într-o formă bună, cu un singur eşec în toate competiţiile în precedentele 7 partide. Chiar dacă nu sunt favoriţi la case, noi mergem pe mâna spaniolilor. „2 solist” are cota 2,05.

Pontul zilei din 23 martie 2021

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii