Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 23 septembrie 2020. Surpriza din EFL Cup care ne aduce profit

Pontul zilei din 23 septembrie 2020. Surpriza din EFL Cup care ne aduce profit. Meciul cu care face astăzi bani este Chelsea FC –  Barnsley FC. Acesta este programat să înceapă de la ora 21:45.

Pontul zilei din 23 septembrie 2020

Pontul zilei din 23 septembrie 2020 este de la duelul din EFL Cup dintre Chelsea și Barnsley. Gazdele vin după înfrângerea cu cei de la Liverpool, meci în care au jucat în 10 oameni, și au nevoie de o victorie pentru a avea un moral mai bun pentru meciurile viitoare.

Pontul zilei din 23 septembrie 2020

De partea cealaltă, Barnsley a început foarte rău noul sezon de Championship și are două înfrângeri în primele două etape, ambele fără să marcheze vreun gol. În schimb, în EFL a defilat și a trecut de Nottingham și Middlesbrough. Mă aștept ca și de această dată Barnsley să facă o figură frumoasă, chiar dacă întâlnește un adversar mult superior.

Chelsea  –  Barnsley ambele marchează @ 2,52

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Pr

Bilete câștigătoare