Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 24 ianuarie 2021. Profitul vine de la St.Etienne – Lyon

Pontul zilei din 24 ianuarie 2021. Profitul vine de la St.Etienne – Lyon. Ultimul meci al etapei cu numărul 21 din Ligue 1 este programat să se dispute de la ora 22:00.

Pontul zilei din 24 ianuarie 2021. Profitul vine de la St.Etienne – Lyon

  • St.Etienne face până acum un sezon dezastruos și este foarte aproape de zona retrogradării, având doar patru puncte în plus față de Nimes, ocupanta locului 18. Aceste momente dificile sunt din cauza apărării slabe, dar nici atacul nu funcționează așa cum trebuie, St.Etienne câștigând o singură partidă din ultimele 10. În etapa precedentă a pierdut la Strasbourg, 0-1, așa cum cred că se va întâmpla și astăzi.

Pontul zilei din 24 ianuarie 2021. Profitul vine de la St.Etienne – Lyon

  • De partea celaltă, este în acest moment pe locul trei, la ora redactării acestei analize, și are cinci puncte de recuperat față de PSG, liderul Ligue 1, care are însă un meci în plus. Oaspeții vin după înfrângerea surprinzătoare cu Metz din etapa precedentă, a doua de până acum, și cu siguranță au dorință să spele această rușine, mai ales că întâlnesc unii dintre cei mai modești adversari din campionat.

St.Etienne – Lyon 2 și peste 1,5 goluri @ 1,79

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii