Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei din 24 mai 2020. Profitul vine din Insulele Feroe

Pontul Zilei din 24 mai 2020. Profitul vine din Insulele Feroe, de la partida dintre AB Argir – HB Torshavn, una în care oaspeţii sunt mari favoriţi. Pentru cei care vor să parieze, este bine de ştiut că aceasta se dispută de la ora 17:00.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pontul Zilei din 24 mai 2020

  • De la ora 17:00, AB Argir – HB Torshavn încheie etapa cu numărul trei. Gazdele nu au un început de campionat deloc bun, nu au reuşit să marcheze vreun gol şi au un singur punct din cele două meciuri disputate până acum.

Profitul vine din Insulele Feroe

  • De partea cealaltă, oaspeţii au maximum de puncte după primele două etape şi un golaveraj foarte bun. Au marcat patru goluri şi au primit doar unul. Aşa cum vă spuneam şi mai sus, sunt mari favoriţi, valorea individuală şi de chipă sunt de partea lor. Ne aşteptăm să se impună la o diferenţă destul de mare de goluri. Pariul nostru este peste 3.5, la o cotă de 2,05.

AB Argir – HB Torshavn peste 3,5 goluri @ 2,05

+ posts

Promotii