Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 24 octombrie 2020. Acesta-i meciul de cotă 3 din La Liga

Pontul zilei din 24 octombrie 2020 vine din La Liga. De la 22:00, Atletico Madrid primeşte vizita lui Betis Sevilla, în etapa cu numărul 7. Cele două sunt vecine de clasament, dar trupa lui Simeone are două partide mai puţin decât adversarul. Surprinzător, oaspeţii au evoluat mai bine în deplasare şi, credem noi, vor reuşi să înscrie. Marea favorită rămâne însă Atletico.

Atletico, neînvinsă

Pontul zilei din 24 octombrie 2020. Atletico Madrid a disputat doar patru meciuri în La Liga şi nu a pierdut niciuna. Totuşi, rezultatele nu au fost cele mai bune. După un debut entuziasmant şi atipic, 6-1 cu Granada pe Wanda Metropolitano, Atletico a revenit la ce ştie mai bine: apărare. Nu a primit gol în ultimele trei etape, dar a făcut 0-0 cu Huesca şi Villarreal, formaţii pe care ar fi trebuit să le învingă. La ultimul meci, a obţinut toate cele 3 puncte din deplasarea de la Celta Vigo, după un 2-0 cu goluri în minutele 6 şi 90+5.

Betis poate rupe seria „neagră” de partide fără gol la Madrid

Pontul zilei din 24 octombrie 2020. Betis, locul 7, cu unul peste adversar, a evoluat mai bine în deplasare decât pe teren propriu. Andaluzii au 3 victorii şi 3 înfrângeri, 6 puncte aduse de „afară” şi 3 „acasă”. Ultimele 4 meciuri pe Wanda Metropolitano au fost toate închise şi s-au încheiat cu maximum un gol. Atletico a câştigat de 3 ori cu 1-0 şi un meci a fost 0-0. Seria „neagră” nu poate continua la nesfârşit şi pe asta mizăm şi noi. „1 şi peste 2,5 goluri” are cota 3,05.

Pontul zilei din 24 octombrie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii