Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 24 septembrie 2020. Ei – trofeul, noi – profitul!

Pontul zilei din 24 septembrie 2020 vine din Supercupa Europei, în care se întâlnesc Bayern Munchen, câştigătoarea Ligii Campionilor, şi FC Sevilla, deţinătoarea trofeului Europa League. Partida, ce se va desfăşura la Budapesta, are fluierul de start programat la ora 22:00.

Lipseşte arma numărul 1: Lewandowski

Pontul zilei din 24 septembrie 2020. Bayern a demonstrat în Champions League că este cea mai bună echipă din Europa. Putem să amintim doar legendarul 8-2 contra Barcelonei, pentru a sublinia forţa germanilor. Totuşi, Supercupa Europei este un trofeu care nu atrage la fel de tare, iar bavarezii nu se pot baza pe Coman, autorul golului din finala Ligii, şi pe Lewandowski, golgheterul echipei. Incerţi sunt şi Davies şi Goretzka.

Istoria Supercupei nu e de partea Sevillei

Pontul zilei din 24 septembrie 2020. FC Sevilla a ridicat trofeul Europa League după ce le-a bătut pe Manchester United şi Inter în semifinală şi finală, deşi porneau cu şansa a doua, potrivit bookmakerilor. Spaniolii sunt la a şasea Supercupă, dar au câştigat o singură dată, la prima încercare, în 2006. Cu Bayern, andaluzii au mai jucat în 2018, în sferturile Ligii Campionilor. Atunci, nemţii au câştigat cu 2-1 în Spania şi au remizat 0-0 pe teren propriu. „1 şi sub 4,5 goluri” are cota 2,05.

Pontul zilei din 24 septembrie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare