Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 25 iulie 2021. Cotă excelentă într-un derby din Brazilia

Pontul zilei din 25 iulie 2021. Etapa cu numărul 13 din Serie A braziliană aduce un meci extrem de interesant, între echipele de pe locurile 3 şi 4. Fortaleza şi Bragantino se întâlnesc de la ora 22:00, într-un duel care poate întrerupe seria de invincibilitate a uneia dintre cele două formaţii.

Fortaleza, cea mai bună acasă

Pontul zilei din 25 iulie 2021. Înaintea acestei etape, Fortaleza era cea mai bună formaţie pe teren propriu (a fost depăşită de Palmeiras, care are un meci în plus, dar golaveraj inferior). În 6 meciuri acasă, a câştigat de 5 ori şi a remizat o singură dată. Nu cunoaşte înfrângerea pe teren propriu şi are cel mai bun golaveraj, 15-4.

Bragantino, cea mai bună afară

Pontul zilei din 25 iulie 2021. Bragantino are un parcurs similar, dar în deplasare. Oaspeţii au cinci victorii şi o remiză în 6 partide afară şi sunt singura echipă care nu a pierdut de la startul campionatului, atât în deplasare, cât şi la general. Bragantino şi Fortaleza sunt la egalitate de puncte, câte 24, iar în sezonul precedent şi-au împărţit victoriile, ambele meciuri înregistrând câte 3 goluri. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri” are cota 2,40.

Pontul zilei din 25 iulie 2021

Pontul zilei din 25 iulie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare