Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 25 iunie 2021. Cotă 1,93 în Liga Campionilor

Pontul zilei din 25 iunie 2021. Noul sezon de Liga Campionilor a început deja, cu meciurile din preliminariile tururilor preliminare. Campioanele ţărilor mici şi foarte mici se străduiesc să intre în turneul de calificare în grupe. Prishtina (Kosovo) şi Inter Escaldes (Andorra) îşi dispută finala, de la ora 21:00, după ce fiecare a înregistrat deja câte o victorie.

Prishtina, 8 victorii în ultimele 9 meciuri

Pontul zilei din 25 iunie 2021. Kosovarii nu au avut nicio problemă cu sanmarinezii de la Folgore, pe care i-au învins cu 2-0. Partida s-a disputat în Albania, la Elbasan, în urmă cu 3 zile. Prishtina e într-o formă foarte bună, 8 victorii în ultimele 9 meciuri. A pierdut un singur joc, pe cel din ultima etapă a campionatului încheiat la finalul lui mai, dar îşi asigurase deja titlul.

Inter a luat gol în 6 din 10 jocuri recente

Pontul zilei din 25 iunie 2021. Inter Escaldes a reuşit şi ea o victorie la zero, 1-0 mai exact, în faţă feroezilor de la HB Torshavn. Meciul s-a disputat, de asemenea, în Albania, la Durres pe malul Mării Adriatice. Golul decisiv a fost înscris după o oră de joc, un joc echilibrat, cu posesia uşor de partea lui HB, dar număr egal de ocazii. Inter are doar 5 victorii în ultimele 10 partide, dar şi două înfrângeri. Plus, a luat gol în şase din cele 10 jocuri. Partida Prishtina – Inter se joacă tot la Elbasan, ceea ce poate fi un avantaj pentru Prishtina, care oricum e favorită. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,93.

Pontul zilei din 25 iunie 2021

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare