Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 25 noiembrie 2020. Ne dublăm banii cu un solist

Pontul zilei din 25 noiembrie 2020. Ne dublăm banii cu un solist. De la ora 20:00, Lens și Nantes dispută meciul restanță al etapei cu numărul 8. 

Pontul zilei din 25 noiembrie 2020. Ne dublăm banii cu un solist

Lens se află în prima jumătate a clasamentului, pe locul nouă, și vine după victoria cu 1-0 din deplasare cu Dijon. Cu 17 puncte, nou promovata are cu două meciuri mai puțin disputate decât foarte multe echipe aflate mai sus ca ea. Cu o victorie în această seară Lens ar putea urca până pe pozițiile de cupă europeană.

Pontul zilei din 25 noiembrie 2020. Ne dublăm banii cu un solist

De partea cealaltă, Nantes se află în a doua jumătate a clasamentului și ocupă locul 14 în Ligue 1. Cu 12 puncte, oaspeții au un singur meci mai puțin și ar putea să urce o poziție în cazul unei victorii. Părerea mea este că nu va fi cazul pentru că Lens este mult mai puternică în acest moment.

Lens – Nantes 1 @ 2,00

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii