Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 25 octombrie 2020. Dublăm banii cu ajutorul campioanei

Pontul zilei din 25 octombrie 2020 vine de la sud de Dunăre, de la vecinii bulgari. Ludogoreţ, echipa românilor Moţi, Keşeru şi Grigore, merge în vizită pe terenul nou promovatei Montana, în etapa cu numărul 10. Meciul este programat să înceapă la ora 20:15, iar oaspeţii, campionii ultimelor nouă ediţii, sunt favoriţi.

Montana, evoluţii bune pe teren propriu

Pontul zilei din 25 octombrie 2020. Montana e pe locul al 11-lea, din 14, în campionat, dar situaţia nu este aşa de rea cum pare la prima vedere. Practic, gazdele sunt la doar 4 puncte de podium şi două de zona play-off-ului, deci nu au de ce să îşi facă griji momentan. Pe teren propriu, au evoluat foarte bine, adunând 10 puncte din 5 meciuri. Problema este în deplasare, unde au obţinut doar un egal şi în rest au luat bătaie.

Ludogoreţ revine pe locul 1 dacă se impune în restanţe

Pontul zilei din 25 octombrie 2020. Ludogoreţ ocupă poziţia secundă, dar are două jocuri mi puţin disputate. Dacă le câştigă pe amândouă ajunge înapoi pe primul loc. Începutul ezitant de sezon, cu înfrângere în Supercupă şi în prima etapă, a trecut, iar „verzii” nu au mai pierdut deloc în competiţiile interne. Cu excepţia precedentei etape, 1-1 cu Tsarko Selo, campioana a marcat de cel puţin două ori în fiecare din ultimele 7 runde, dar niciunul dintre meciuri nu a trecut de bariera de 4 reuşite. „2 şi total goluri 2-5” are cota 2,19.

Pontul zilei din 25 octombrie 2020. Dublăm banii cu ajutorul campioanei

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii