Urmareste-ne

Pariurile Zilei

Pontul zilei din 26 iunie 2021. Supercupa ne dublează banii

Pontul zilei din 26 iunie 2021 vine din Supercupa Ecuadorului, în care se întâlnesc Barcelona SC şi LDU Quito, de la ora 23:00. La casele de pariuri, echipa gazdă este favorită, dar noi anticipăm un meci echilibrat, aşa cum au fost cele mai multe directe.

Barcelona e în formă

Pontul zilei din 26 iunie 2021. Barcelona e a doua în campionat, după 13 etape fiind la 3 puncte în spatele liderului Emelec. Merge bine şi în Copa Libertadores, câştigând o grupă cu Boca Juniors (Argentina), Santos (Brazilia) şi The Strongest (Bolivia), fără să piardă cu argentinienii sau brazilienii.

N-a pierdut în ultimele 11 directe

Pontul zilei din 26 iunie 2021. De partea cealaltă, LDU Quito e pe cinci în campionat, 5 puncte sub rivala de azi, şi a terminat pe 3 o grupă de Copa Libertadores cu Flamengo (Brazilia), Velez Sarfield (Argentina) şi U Calera (Chile). De cinci meciuri, însă, nu a pierdut în toate competiţiile, iar în meciurile directe stă mai bine. Are 4 victorii şi 7 remize (în 90 de minute), iar 7 dintre ele s-au terminat GG. Dar, acum, Barcelona e pe val şi ar putea învinge statistica. „1X şi ambele marchează” are cota 2,15.

Pontul zilei din 26 iunie 2021

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare