Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 26 noiembrie 2020. Goluri asiatice pentru o cotă 3

Pontul zilei din 26 noiembrie 2020 vine din etapa a patra a grupelor Europa League. Dintre cele 24 de de meciuri programate pentru seara aceasta, noi am ales duelul dintre Wolfsberger şi Dinamo Zagreb. Partida, care începe la 19:55, le aduce faţă în faţă pe ocupantele primelor două poziţii în grupa K.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Wolfsberger a pierdut în tur

Pontul zilei din 26 noiembrie 2020. Austriecii de la Wolfsberger au început competiţia cu o remiză pe teren propriu, 1-1 cu ŢSKA Moscova, după care au învins cu 4-1 pe Feyenoord, chiar la Rotterdam. În runda a treia, au jucat în Croaţia, pierzând în faţa lui Dinamo cu 0-1. Cu patru puncte, se află pe poziţia secundă, la egalitate de puncte cu Feyenoord, dar la unul în spatele adversarei din acest meci.

Un gol pentru primul log

Pontul zilei din 26 noiembrie 2020. Dinamo Zagreb este dovada vie a importanţei unui singur gol. Croaţii au marcat exact un gol în cele trei meciuri din grupa K, iar acea reuşită îi clasează pe prima poziţie, cu 5 puncte din 3 meciuri. Dinamo a început cu două egaluri de 0-0 cu Feyenoord „acasă” şi ŢSKA Moscova „afară”, după care a reuşit să înscrie în minutul 76 al meciului contra lui Wolfsberger şi să obţină prima victorie. În acest duel, mizăm pe defensiva croată şi alegem un pronostic asiatic pe goluri, să profităm de şansa dublă: miză mărită sau returnarea ei, după caz. „Sub 2 goluri asiatic” are cota 2,97.

Pontul zilei din 26 noiembrie 2020

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii