Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 26 septembrie 2020. O victorie facilă, la cotă 1,95

Pontul zilei din 26 septembrie 2020. Runda a treia din campionatul Greciei aduce un duel dezechilibrat între Volos, formaţie ce vrea să evite retrogradarea, şi PAOK, una dintre candidatele la titlu. Meciul începe la 18:30.

Volos nu a marcat cu PAOK

Pontul zilei din 26 septembrie 2020. Volos e „începătoare” în prima ligă din Grecia, sezonul precedent fiind primul pe prima scenă. Până acum, a reuşit o victorie în deplasarea la Atromitos (2-0), dar a pierdut pe teren propriu, 0-1, cu Aris. Contra lui PAOK nu a marcat niciodată, în două meciuri oficiale şi un amical.

PAOK e concentrată pe Europa

Pontul zilei din 26 septembrie 2020. PAOK a avut un parcurs excelent în preliminariile Ligii Campionilor, eliminându-le pe Beşiktaş şi Benfica, înainte să piardă la Krasnodar. Titlul este obiectivul intern, dar în prima parte nu a strălucit, concentrându-se pe Europa. Pe Volos a bătut-o tur-retur în sezonul precedent, 2-0 în deplasare şi 1-0 acasă, iar în august, într-un amical, vicecampioana a câştigat cu 2-0. „2 şi sub 3,5 goluri” are cota 1,95.

Pontul zilei din 26 septembrie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare