Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 27 ianuarie 2021. Triplăm banii cu un singur meci din Olanda

Pontul zilei din 27 ianuarie 2021 vine din campionatul Olandei. De la 22:00, Heerenveen primeşte vizita lui Feyenoord, în etapa a 19-a. Două formaţii cu aspiraţii de cupe europene, ambele au pierdut în runda precedentă. Oaspeţii şi-ar dori să repete performanţa din 2017, când au luat titlul, dar sunt la 9 puncte de liderul Ajax.

Heerenveen, 11 etape fără succes

Pontul zilei din 27 ianuarie 2021. Heerenveen a uitat ce înseamnă o victorie în Eredivisie. De 11 etape nu a mai câştigat, timp în care a bifat 6 remize şi 5 înfrângeri. Cea mai mare problemă pare să fie atacul. Echipa nu poate marca mai mult de un gol, iar asta înseamnă că 3 puncte devin o iluzie, mai ales că a primit gol meci de meci. Ultima dată când gazdele au marcat de două ori a fost în egalul 2-2 cu PSV la începutul lui decembrie.

Feyenoord, fără înfrângere pe terenul adversarei de 6 ani

Pontul zilei din 27 ianuarie 2021. Feyenoord a avut două meciuri grele şi două înfrângeri dureroase în ultimele două runde: 0-1 la Ajax şi 2-3 cu AZ Alkmaar. Din această cauză, distanţa faţă de liderul Ajax s-a mărit de la 3 la 9 puncte. Oaspeţii au doar 3 eşecuri în 18 etape, dintre care cele două amintite. În rest, Feyenoord a avut un parcurs excelent. Pe terenul lui Heerenveen, n-a mai pierdut din 2015 în campionat. Au fost 4 victorii şi o remiză, toate cu goluri de ambele părţi. „2 şi ambele marchează” are cota 2,93.

Pontul zilei din 27 ianuarie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare