Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 27 noiembrie 2020. O victorie simplă ne poate dubla banii

Pontul zilei din 27 noiembrie 2020 vine din campionatul Belgian, unde Eupen primeşte vizita lui Charleroi, de la ora 21:45, în etapa cu numărul 14. Sunt două formaţii cu acelaşi număr de înfrângeri, dar despărţite de 10 puncte în clasamentul Jupiler League. Oaspeţii pornesc favoriţii, în ciuda căderii de formă din ultimele etape.

Eupen, campioana remizelor

Pontul zilei din 27 noiembrie 2020. Eupen a pierdut doar 3 etape, doar 3 echipe, Genk, Standard şi Anderlecht, având mai puţine eşecuri în primele etape. Cu toate acestea, din cauza celor 7 remize, gazdele de astăzi se clasează pe 13, cu 13 puncte. În ultimele 5 runde, au câştigat o singură dată, au două egaluri şi au pierdut de două ori.

Restart pentru Charleroi?

Pontul zilei din 27 noiembrie 2020. Charleroi a început în forţă, cu şase victorii în tot atâtea etape. În următoare 6 însă, a mai câştigat o singură dată, a remizat de două ori şi a pierdut de alte trei. În faţa lui Eupen, poate reveni pe drumul cel bun, pentru că are avantajul moral. N-a pierdut niciodată în precedentele 4 directe, învingând de trei ori fără să primească gol şi bifând o remiză 1-1. „2 solist” are cota 2,22.

Pontul zilei din 27 noiembrie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii