Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 27 septembrie 2020. Profitul vine de la Reims – PSG

Pontul zilei din 27 septembrie 2020. Profitul vine de la Reims – PSG. Duelul se anunță unul foarte ușor pentru echipa lui Neymar. Acesta poate fi urmărit de la ora 22:00 pe DigiSport 4.

Pontul zilei din 27 septembrie 2020

Reims a început catastrofal acest nou sezon și are după patru meciuri disputate un singur punct pe care l-a obținut chiar în prima rundă, când a remizat cu Monaco, scor 2-2. Nici după această etapă gazdele nu au șanse să urce în clasament pentru că întâlnes cei mai puternici adversari din campionat.

Profitul vine de la Reims – PSG

De partea cealaltă, PSG și-a revenit după începutul dezastruos de campionat și a câștigat ultimele două partide, 1-0 cu Metz și 3-0 cu Nice. Astăzi, oaspeții au șansa să își mai adauge încă trei puncte în clasament și să se apropie de locurile fruntașe. Ceea ce nu va fi greu deloc!

Reims – PSG 2/2 @ 1,73

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare