Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei din 28 august 2020. Profitul vine din Belgia

Pontul Zilei din 28 august 2020. Profitul vine din Belgia, unde avem programată partida dintre Oostende și Anderlecht, din a patra etapă. Duelul este programat să înceapă de la ora 21:45.

Pontul Zilei din 28 august 2020. Profitul vine din Belgia

Oostende nu a început deloc bine sezonul și trebuie să obțină cât mai multe puncte dacă vrea să iasă din zona fierbinte a clasamentului. Până acum, după trei meciuri, a primit trei goluri, a înscris unul singur, și are un singur egal în trei partide.

Pontul Zilei din 28 august 2020. Profitul vine din Belgia

De partea cealaltă, Anderlecht este pe locul cinci în clasament, cu o victorie și două egaluri. A înscris șase goluri, a primit patru, iar acum ne așteptăm să înscrie iar. Din acest motiv, pronosticul nostru pentru această partidă este GG, la cota 1.58.

Oostende – Anderlecht GG @ 1.58

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate