Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 28 decembrie 2020. Profit cu un pariu „safe”

Pontul zilei din 28 decembrie 2020. Profit cu un pariu „safe”. Acesta vine de la meciul din Premier League dintre Chelsea și Aston Villa.

Pontul zilei din 28 decembrie 2020. Profit cu un pariu „safe”

  • Chelsea se află pe locul opt în Premier League și este la două puncte de pozițiile de Champions League. Gazdele de astăzi nu traversează o perioadă prea bună, au trei înfrângeri în ultimele cinci meciuri de campionat, ultima chiar de Boxing Day cu Arsenal, scor 1-3.

Pontul zilei din 28 decembrie 2020. Profit cu un pariu „safe”

  • De partea cealaltă, Aston Villa ocupă locul șapte și se află la egalitate de puncte cu adeversara sa. Oaspeții stau însă mult mai bine ca formă de moment și au trei victorii, un egal și o înfrângere în precedentele cinci etape. Vin după două succese obținute cu același scor de 3-0 contra celor de la Crystal Palace și West Brom.

Chelsea – Aston Villa peste 2,5 goluri @ 1,57

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare