Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 28 ianuarie 2021. Cotă 2,99 pentru un succes mult aşteptat

Pontul zilei din 28 ianuarie 2021 vine din prima ligă braziliană, acolo unde Corinthians se deplasează la Bahia pentru etapa cu numărul 30. Fluierul de start se dă la 00:00, ora României, iar bookmakerii stabilesc gazdele ca favorite. Noi, însă, credem că nu va fi un succes al Bahiei, care e în criză de rezultate.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Bahia, complet ieşită din formă

Pontul zilei din 28 ianuarie 2021. Dacă privim rezultatele din precedentele 10 runde, doar Botafogo e mai slabă decât Bahia. Gazdele au 4 puncte adunate, din 30 posibile. Au marcat de 8 ori şi au primit nu mai puţin de 23 de goluri. În clasament, sunt pe loc retrogradabil, dar cu un meci mai puţin jucat. Contra lui Corinthians are un palmares foarte bun pe teren propriu, cu trei partide consecutive câştigate, dar nimic nu ţine continuă la infinit, nu?

Corinthians, evoluţii bune afară

Pontul zilei din 28 ianuarie 2021. Corinthians e pe locul 9, 13 puncte în plus faţă de adversara de astăzi. În ultima perioadă a avut rezultate bune în deplasare. Până la ultimul meci, pierdut 0-4 la Palmeiras, oaspeţii aveau o serie de şase partide afară fără înfrângere, dintre care patru au fost succese. E o performanţă destul de rară în Brazilia, unde, în general, victoriile pe teren străin sunt mai greu de obţinut. „2 solist” are cota 2,99.

Pontul zilei din 28 ianuarie 2021

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii