Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 28 noiembrie 2020. Cotă 2,22 pentru o victorie a liderului la ultima clasată

Pontul zilei din 28 noiembrie 2020 vine din campionatul belgian, unde Mouscron, ultima clasată, primeşte vizita liderului Club Brugge, într-o confruntare mult mai echilibrată decât poate părea la prima vedere. E clar că oaspeţii sunt favoriţi, dar nu vă aşteptaţi la un scor fluviu.

Mouscron, un singur punct acasă

Pontul zilei din 28 noiembrie 2020. Mouscron are 6 puncte din 11 etape şi stă pe ultimul loc al clasamentului. Şi-a dublat „zestrea” după victoria din runda precedentă, 2-1 pe terenul lui Cercle Brugge. Acasă, însă, a reuşit un singur punct din 5 partide, un 1-1 cu Charleroi. În rest, au fost trei eşecuri cu 0-1 şi unul cu 0-2. Chiar şi în ultimele directe contra lui Club Brugge a pierdut greu pe teren propriu, de două ori cu 0-1.

Brugge, cea mai bună afară

Pontul zilei din 28 noiembrie 2020. Brugge, încet, dar sigur, s-a „căţărat” din nou pe prima poziţie şi asta, în special, datorită evoluţiilor din deplasare. Oaspeţii de azi au patru succese, un egal şi o înfrângere afară, cea mai bună linie de clasament din campionat. Per total, Brugge a strâns 26 de puncte (13 acasă şi 13 în deplasare) şi are un avantaj de un punct faţă de surpriza Beerschot şi de Genk. În mod normal, se pregătesc de o victorie simplă la Mouscron, dar nu ne aşteptăm la prea multe reuşite. „2 şi sub 3,5 goluri” are cota 2,22.

Pontul zilei din 28 noiembrie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii