Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 28 octombrie 2020. Meciul care ne dublează miza

Pontul zilei din 28 octombrie 2020. Cu toţi ochii aţintiţi pe meciurile de Liga Campionilor, e uşor să trecem cu vederea pronosticurile profitabile din celelalte competiţii care au loc. Astăzi, vă propunem un pont din Championship, liga secundă engleză. De la 21:00, se joacă Preston – Millwall, în etapa cu numărul 8.

Millwall a câştigat ultimele două directe cu 1-0

Pontul zilei din 28 octombrie 2020. Millwall e mai bine clasată, pe locul 8, la un singur punct de zona play-off-ului. De trei etape nu a mai pierdut, iar în deplasare are o statistică destul de bună. 6 puncte din 3 meciuri şi a reuşit să înscrie de fiecare dată. Mai mult, Millwall a câştigat ultimele două directe cu Preston, de fiecare dată cu 1-0. „X2 şi sub 3,5 goluri” are cota 1,90.

Biletul cu Premier League din 26 iulie 2020. Final de sezon profitabil

Celălalt meci de pe bilet este cel dintre Crystal Palace și Tottenham, unde oaspeții au nevoie de victorie pentru a prinde locul de Europa League. Cota pentru 2 solist este 1.53. În total, cele două partide oferă o cotă totală de 2.34.

Primul meci de pe bilet este cel dintre Arsenal și Watford, unde tunarii nu mai au nicio miză, în timp ce oaspeții vor să evite retrogradarea. Din acest motiv, ne așteptăm la un meci dominat de Watford, așa că pronosticul nostru este GG.

Pontul zilei din 28 octombrie 2020

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii