Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 29 aprilie 2020. Cotă 2,40 cu un singur pariu din Belarus

Pontul zilei din 29 aprilie 2020. Cotă 2,40 cu un singur pariu din Belarus. Pariem pe meciul retur din semifinalele Cupei dintre BATE Borisov și Slavia Mozyr. Duel se desfășoară începând cu ora 20:00. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pontul zilei din 29 aprilie 2020

De la ora 20:00, se dispută partida retur din cadrul semifinalelor Cupei Belarusului dintre BATE Borisov și Slavia Mozyr. În tur, gazdele de astăzi au pierdut cu 0-1 și acum sunt obligați să câștige la cel puțin două goluri diferență pentru a se califica în finală. În ultimele cinci partide aceasta a fost singura înfrângere, în rest s-au descurcat bine și foarte bine. Ne așteptăm să marcheze cel puțin o dată la partida de astăzi.

Cotă 2,40 cu un singur pariu din Belarus

De partea cealaltă, oaspeții au o șansă uriașă de a elimina una dintre favoritele la câștigarea Cupei Belarusului după rezultatul din tur. Vor încerca să țină cât mai mult de acest 1-o, se vor apăra din primul minut și vor încerca să dea lovitura decisivă pe contraatac. Pe acest lucru mizăm și noi când pariem pe ambele marchează, al o cotă de 2,40.

BATE Borisov-Slavia Mozyr ambele marchează @ 2,40

+ posts

Promotii