Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 29 iulie 2021. Cotă 4,20 în preliminariile europene

Pontul zilei din 29 iulie 2021. Astă seară, de la ora 21:30, are loc returul dublei dintre Partizan Belgrad şi DAC Dunajska Streda. În tur, sârbii au câştigat cu 1-0 pe teren propriu, iar acum trebuie să evite înfrângerea în Slovacia pentru a avansa în turul al treilea preliminar din Conference League. Vă propunem o cotă 4,20 la acest meci decisiv, cu şanse însemnate de reuşită.

DAC a început cu înfrângeri pe linie

Pontul zilei din 29 iulie 2021. DAC Streda a disputat două partide în startul noului sezon: turul pierdut cu 0-1 în faţa lui Partizan şi prima etapă de campionat, 1-4 cu Mihalovce. Aşadar, două înfrângeri în primele două meciuri şi şanse mari să fie eliminată din primul tur în care participă în Europa. De altfel, în ultimele 4 sezoane, în 12 meciuri internaţionale, DAC a învins doar de două ori.

Partizan, numai victorii la zero

Pontul zilei din 29 iulie 2021. Partizan are 1-0 din tur şi este favorită la victorie şi în meciul al doilea. Toate casele de pariuri înclină în favoarea sârbilor. Pentru oaspeţii de astăzi este al patrulea meci oficial al sezonului. Precedentele trei au fost victorii la zero. Dacă luăm în calcul şi amicalele, Partizan a ajuns la 6 succese consecutive fără gol primit. „Oaspeţii câştigă la zero” are cota 4,20.

Pontul zilei din 29 iulie 2021

Pontul zilei din 29 iulie 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare