Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 3 ianuarie 2021. Profitul vine din Eerste Divisie

Pontul zilei din 3 ianuarie 2021. Profitul vine din Eerste Divisie. Pariem pe cota 1,90 la meciul dintre FC Volendam – MVV Maastricht. Acesta este programat să se dispute de la ora 21:00.

Pontul zilei din 3 ianuarie 2021. Profitul vine din Eerste Divisie

Volendam este mare favorită în meciul cu Maastricht pentru trece printr-o formă de moment total diferită față de adversara sa. Se află pe locul șase în clasament și are 30 de puncte după 17 etape disputate, cu 17 mai mult decât oaspeții de astăzi. Mai mult, gazdele au al doilea cel mai bun atac, cu 43 de goluri marcate.

Pontul zilei din 3 ianuarie 2021. Profitul vine din Eerste Divisie

Maastricht se află foarte aproape de ultimul loc și are doar două puncte în plus. După 17 runde, oaspeții au 10 înfrângeri, patru egaluri și doar trei victorii, avânt totodată a treia cea mai slabă apărare, cu 42 de goluri primite.

Pontul zilei Volendam – Maastricht peste 3,5 goluri 1,90

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare