Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 3 iulie 2020. Facem profit cu Atletico

Pontul zilei din 3 iulie 2020. Oferta de azi e ceva mai limitată în materie de jocuri în campionatele de interes. Noi ne-am oprit atenţia la partida dintre Atletico Madrid şi Mallorca, de la 23:00, în etapa 34 din La Liga spaniolă. Gazdele pornesc mari favorite.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Atletico e în mare formă

Pontul zilei din 3 iulie 2020. Trupa lui Simeone a avut un parcurs excelent de la reluarea campionatului, înregistrând 4 victorii şi 2 egaluri în cele 6 etape disputate. Cele 14 puncte acumulate au ajutat-o să urce până pe locul al treilea, în condiţiile în care pandemia a prins-o pe 6. Şi astăzi, contra Mallorcăi, Atletico porneşte favorită împotriva unei echipe net inferioare.

Mallorca are un „picior” în Secunda

Pontul zilei din 3 iulie 2020. Mallorca, nou promovată, este pe locul 18, cu 5 puncte mai puţin decât Celta, ultima echipă care se salvează de la retrogradare, în acest moment. Practic, oaspeţii de astăzi sunt mai aproape de divizia secundă decât de rămânerea în La Liga. În faţa unui Atletico pe val, nu prea sunt şanse să facă vreun punct. „1 şi sub 3,5 goluri” are cota 1,83.

Pontul zilei din 3 iulie 2020

+ posts

Promotii