Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 3 mai 2020. Un pariu pauză-final din Belarus ne aduce profit

Pontul zilei din 3 mai 2020. Un pariu pauză-final de la meciul BATE Borisov – Neman Grodno din Belarus ne aduce, din nou, profit. Pronosticul este extrem de atrăgător, iar forma celor două echipe ne îndeamnă să-l mizăm cu mare încredere.

Pontul zilei din 3 mai 2020

Pontul zilei din 3 mai 2020. De la ora 18:00, BATE Borisov primește vizita lui Neman, duel în care gazdele sunt mari favorite. Cei de la Borisov și-au revenit după începutul de sezon foarte slab și se află în acest moment pe locul cinci în clasament. Forma  este excelentă, cu trei victorii și un egal în ultimele patru meciuri, ceea ce le oferă un moral extrem de ridicat înaintea acestei partide.

Un pariu pauză-final din Belarus ne aduce profit

De partea cealaltă, oaspeții se află la două puncte și la șase locuri în spatele adversarilor de astăzi și vin și ei după o serie destul de bună de meciuri. Au pierdut unul singur în ultimele cinci confruntări din campionat, 0-2 cu Dinamo Minsk. Cu toate acestea, considerăm că nu vor putea să producă surpriza în această după amiază. Mai mult, mergem pe un pariu pauză-final pentru profit.

BATE Borisov – Neman 1/1 @ 2,05

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii