Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 3 noimebrie 2020. Profit din Championship

Pontul zilei din 3 noimebrie 2020. Profit din Championship unde pariem pe Sheffield Wednesday FC – Bournemouth, un meci în care gazdele au nevoie disperată de toate cele trei puncte.

Pontul zilei din 3 noimebrie 2020

  • Sheffield Wednesday trece prin momente complicate și se află pe pe ultimul loc în clasament. A pornit de la -12 și în acest moment are -4. Pare că sunt pe un trend ascendent, dar lucrurile nu stau deloc așa. Gazdele se află într-o criză și vin după patru înfrângeri la rând.

Pontul zilei din 3 noimebrie 2020

  • De partea cealaltă, Bournemouth este pe locul trei și are 17 puncte după nouă etape disputate. Oaspeții sunt la un punct de locul secund și la cinci de liderul Reading și sunt singura echipă care nu a pierdut deloc în acest sezon.

Sheffield Wednesday FC – Bournemouth 2 @ 2,06

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii