Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 3 octombrie 2020. Facem bani din Ligue 1

Pontul zilei din 3 octombrie 2020. Facem bani din Ligue 1. Meciul care eu cred că ne va aduce profit este Nice – Nantes. Partida este programată să înceapă de la ora 22:00.

Pontul zilei din 3 octombrie 2020

Nice vine după o serie de trei meciuri în care nu s-a impus. Mai mult, gazdele au pierdut două dintre ele, 1-3 cu Montpellier şi 0-3 cu Nice. Aceste rezultate negative au plasat-o pe Nice înaintea acestei etape la mijlocul clasamentului, pe locul 10. Încă o înfrângere ar adânci şi mai mult criza de moment prin care trece.

Pontul zilei din 3 octombrie 2020

De partea cealaltă, Nantes trece prin aceeaşi formă slabă ca şi adversara sa şi vine şi ea după trei meciuri în care n-a cunoscut victoria. Cu Monaco, scor 1-2, şi cu Lille, 2-2, a pierdut şi a obţinut un egal cu St. Etienne, 2-2. După cinci etape în care a reuşit să câştige o singură dată, Nantes se află la doar două puncte de zona roşie a retrogradării.

Nice – Nantes 1X @ 1,44

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii