Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 3 septembrie 2020. Cota profitabilă vine de la Ucraina – Elveția

Pontul zilei din 3 septembrie 2020. Cota profitabilă vine de la Ucraina – Elveția Duelul, care este unul foarte echilibrat, face parte din Grupa 4 a Ligii A și este programat de la ora 21:45.

Pontul zilei din 3 septembrie 2020

Pontul zilei din 3 septembrie 2020 vine de la cel de-al doilea meci al Grupei 4 a Ligii A. De la ora 21:45, pe stadionul din Lviv, Ucraina primește vizita Elveției. Cele două echipe sunt cotate cu ultimele șanse în grupă, după super puterile Germania și Spania. Totuși, dacă e să facem un clasament, Ucraina pornește cu a treia șansă, ultima revenindu-i Elveției.

Cota profitabilă vine de la Ucraina – Elveția

Cota profitabilă de la Ucraina – Elveția este 2.45 și este pentru 1 solist. Alegerea făcută vine în urma faptului că am încredere că Ucraina va profita de acea diferența mică de valoarea în favoarea ei și se va impune. În clificările pentru Euro a făcut spectacol și s-a calificat de pe primul loc, în fața Portugaliei, fără înfrângere în cele opt meciuri. Și Elveția merge la Euro, tot de pe primul loc în grupă, însă a avut parte de adversare mai slabe decât cele ale Ucrainei.

Ucraina – Elveția 1 @ 2.45

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare