Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 30 aprilie 2020. Cotă 1,92 din Turkmenistan

Pontul zilei din 30 aprilie 2020. Am pregătit o cotă de 1,92 din Turkmenistan. Duelul pe care l-am ales le pune față în față pe două dintre cele mai bune echipe ale campionatului, ambele predentende la tiltul, FC Altyn Asyr – Ahal FC. 

Pontul zilei din 30 aprilie 2020

  • De la ora 16:30, se dispută singurul meci de astăzi din Turkemnistan și derby-ul etapei cu numărul cinci. Altyn Asyr  o întâlnește pe Ahal, ambele echipe luptându-se pentru titlul în acest sezon. Așadar, datorită obiectivelor măreție avem toate șansele să vedem un duel extrem de spectaculos. Gazdele sunt neînvinse în cele patru runde disputate, însă au o singură victorie, 2-0 cu Merw. 

Cotă 1,92 din Turkmenistan

  • De parta cealaltă, oaspeții se află pe primul loc în clasament, la trei distanță de adversarii de astăzi, și au patru victorii din patru posibile. Golaverajul este și el zdrobitor, Ahal a marcat opt goluri fără să primească vreunul. Ne așteptăm la o partidă foarte deschisă având în vedere că ambele echipe își doresc cele trei puncte, dar mai ales datorită ultimelor trei rezultate directe, în care s-au marcat de fiecare dată peste 2,5 goluri. Pe acest pariu mergem și noi acum. Cotă 1,92 pentru peste 2,5 goluri.

FC Altyn Asyr – Ahal FC peste 2,5 goluri @ 1,92

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii