Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 30 mai 2021. Cotă 1,90 pentru două goluri

Pontul zilei din 30 mai 2021 vine din lupta pentru menţinerea/promovarea în Ligue 1. Nantes şi Toulouse îşi dispută şansa la prima ligă franceză. E meciul retur, după ce în prima manşă „canarii” au câştigat pe terenul adversarei cu 2-1 şi au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în primul eşalon. Fluierul de start se dă la 19:00, iar Toulouse are nevoie de minimum două goluri pentru a se putea califica.

Nantes a câştigat în tur cu 2-1

Pontul zilei din 30 mai 2021. Nantes a încheiat bine un sezon nu foarte bun. „Canarii” puteau chiar să scape de baraj şi să fie salvaţi 100%, dacă luau un punct cu Montpellier în ultima etapă. Au pierdut în faţa unei echipe fără miză şi au ajuns să joace baraj. După 2-1 pe terenul lui Toulouse par să se salveze, dar şi-au scurtat vacanţa.

Toulouse are nevoie de două goluri

Pontul zilei din 30 mai 2021. Toulouse a încercat să revină în Ligue 1 după doar un an. A terminat pe 3, a trecut fără probleme de Grenoble în semifinala barajului de promovare, dar cu Nantes n-a mai reuşit să se impună. A primit două goluri acasă, ceea ce înseamnă că trebuie să marcheze de cel puţin două ori pentru a avea şanse să răstoarne scorul din tur. Problema e că la precedentele 4 vizite la Nantes a pierdut. Mai mult, are un singur succes contra „canarilor” în ultimele 12 directe şi acela acasă. Toulouse va fi nevoită să forţeze, iar Nantes poate lovi pe contre. „Ambele marchează” are cota 1,90.

Pontul zilei din 30 mai 2021

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii