Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 30 martie 2021. O să fie spectacol în Turcia – Letonia

Pontul zilei din 30 martie 2021. Etapa a treia a preliminariilor CM2022, ultima din această fereastră de meciuri internaţionale, propune mai multe partide interesante. Noi ne-am oprit atenţia asupra duelului dintre Turcia, o formaţie pe val, şi Letonia, o selecţionată modestă care nu pune, în general, probleme forţelor continentale. Se joacă de la 21:45, iar gazdele au prima şansă.

Turcia, start perfect

Pontul zilei din 30 martie 2021. Turcia are un start perfect de campanie, cu punctaj maxim după primele două etape, în care a întâlnit, poate, cele mai bune echipe din grupă. 4-2 cu Olanda la Istanbul şi 3-0 cu Norvegia în deplasare (s-a jucat în Malaga, Spania, din cauza restricţiilor pandemice) au instalat-o pe Turcia pe prima poziţie şi cu şanse foarte mari de calificare la turneul final.

Letonia nu contează în preliminarii de obicei

Pontul zilei din 30 martie 2021. Letonia n-a jucat niciodată la Mondiale şi doar o dată la Euro (în 2004). Este o naţională mică fotbalistic, iar asta se vede în preliminarii când, de obicei, termină ultima sau penultima (ca în ultimele 4 campanii). Şi de această dată a pornit cu stângul, două înfrângeri în primele două partide: 1-2 cu Muntenegru şi 0-2 cu Olanda. Iar acum întâlneşte cea mai în formă echipă din grupă, Turcia. Ne aşteptăm la un meci cu multe reuşite. „Peste 3,5 goluri” are cota 2,18.

Pontul zilei din 30 martie 2021

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii