Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 30 noiembrie 2020. Dublăm banii cu o şansă dublă pe egal

Pontul zilei din 30 noiembrie 2020. Meciul care încheie etapa cu numărul 10 din Premier League este cel dintre West Ham United şi Aston Villa, în această seară, de la 22:00. Partida se anunţă una echilibrată, cu şanse mari de a se termina la egalitate, la fel ca precedentele două directe. 

 

West Ham nu a pierdut cu Villa în precedentele 4 directe

Pontul zilei din 30 noiembrie 2020. După ce a scăpat cu emoţii de un sezon în Championship, West Ham a avut un start de campionat mult mai bun. Înaintea acestei runde, se clasa peste cei doi granzi din Manchester şi peste Arsenal. Dacă învinge diseară, West Ham va avea 17, la fel ca ocupanta locului al 5-lea. Ciocănarii nu au pierdut de patru meciuri directe, trei dintre ele fiind remize.

Aston Villa, parcurs perfect afară

Pontul zilei din 30 noiembrie 2020. Aston Villa este echipa perfectă în deplasare: 3 meciuri, 3 victorii, golaveraj 7-0, iar în afară de Fulham, a întâlnit formaţii destul de grele, ca Arsenal şi Leicester. Totuşi, nu toate sunt bune şi frumoase la Birmingham, Villa a pierdut ultimele meciuri de acasă cu trupe mai slabe, Brighton, Leeds. Până acum, are cinci victorii şi 3 înfrângeri. „PSF 1” are cota 1,89.

Pontul zilei din 30 noiembrie 2020

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii