Urmareste-ne

Archive

Pontul zilei din 30 septembrie 2020. Profitul vine de la Huesca – Atletico Madrid

Pontul zilei din 30 septembrie 2020. Profitul vine de la Huesca – Atletico Madrid. LA acest duel echipa oaspete este favorită, întrebarea este însă dacă va reuşi să confirme acest lucru şi să se impună? De la ora 20:00 vom avea şi răspunsul.

Pontul zilei din 30 septembrie 2020

  • Pontul zilei din 30 septembrie 2020 vine de la duelul din La Liga dintre Huesca şi Atletico Madrid. Gazdele au două puncte după primele trei etape. Au remizat cu Villarreal şi Valencia, două echipe foarte bune, şi au pierdut pe teren propriu cu Cadiz.

Profitul vine de la Huesca – Atletico Madrid

  • De partea cealaltă, Atletico Madrid a jucat un singur meci în noul sezon pe care l-a şi câştigat. Madrilenii i-au spulberat pe cei de la Granada şi au câştigat cu 6-1. Ultimele două goluri au fost marcate de Luis Suarez, la prima apariţie în tricoul lui Atletico.

Huesca – Atletico Madrid 2 & 2+ @ 1,74

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare