Urmareste-ne

Ponturi specialisti

Pontul zilei din 31 iulie 2021: cotă 3,10 din Scoţia

Pontul zilei din 31 iulie 2021 vine din campionatul scoţian, acolo unde se joacă prima etapă. Hearts of Midlothian, proaspăt revenită pe prima scenă, primeşte vizita lui Celtic, vicecampioana din sezonul precedent. Meciul începe la ora 22:00, iar oaspeţii nu-şi permit un start prost, mai ales după ce au pierdut titlul în faţa rivalei Rangers, ba chiar la distanţă mare. Fanii nu concep un nou eşec intern.

Hearts, debut de foc după promovare

Pontul zilei din 31 iulie 2021. Hearts revine după un an de exil în liga secundă pe prima scenă. A câştigat detaşat campionatul şi acum e din nou în măsură să-şi măsoare forţele cu granzii Rangers şi Celtic. Gazdele au intrat deja în ritm de joc, după ce au bifat 4 victorii consecutive la zero în Cupa Ligii. E drept, au evoluat împotriva unor adversari modeşti, dar se spune că „victoriile aduc victorii”. Nu e obligatoriu în acest caz, mai ales că întâlnesc una dintre cele mai puternice echipe din Scoţia.

Celtic, fără probleme în directe

Pontul zilei din 31 iulie 2021. Celtic a pierdut în faţa luio Rangers în sezonul precedent, iar acum e trebuie – fanii o cer – să-şi ia revanşa. Iar dacă a învăţat ceva din campionatul trecut e că nu ar voie să irosească puncte. Rangers a terminat fără înfrângere, cu doar 5 egaluri în 33 de meciuri. Dacă vrea o şansă la titlu, Celtic trebuie să nu se mai împiedice de echipele mici. De Hearts, nu s-a împiedicat niciodată în ultimele 9 meciuri, câştigând de fiecare dată. Singurele emoţii au fost în Supercupa din 2020 câştigată la lovituri de departajare. Mai mult, din cele 9 meciuri amintite, 8 au avut minimum 3 goluri. Dacă se repeta istoria, iar noi credem că aşa va fi, avem parte de o cotă foarte bună. „2 şi peste 2,5 goluri” are cota 3,10.

Pontul zilei din 31 iulie 2021

Pontul zilei din 31 iulie 2021

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare