Urmareste-ne

Archive

Pontul Zilei din 4 august 2020. Profit rapid din Norvegia

Pontul Zilei din 4 august 2020. Profit rapid din Norvegia, unde pariem pe meciul dintre Lillestrom SK şi Sogndal IL. Partida este programată de la 20:00, ora României.

Pontul Zilei din 4 august 2020

  • Cele două echipe sunt vecine în clasament şi se află la jumătatea lui. Lillestrom are opt puncte şi ocupă locul 10, în timp ce Sogndal are cu un punct mai mult şi este pe poziţia a noua.
  • Gazdele vin după patru meciuri fără victorie, de partea cealaltă, oaspeţii au dat lovitura etapa trecută, când au învins cu 1-0 la Raufoss.

Profit rapid din Norvegia

  • Ne aşteptăm la un duel echilibrat, dar în acelaşi timp foarte dechis, cu un plus pe faza ofensivă pentru oaspeţi. În toate partidele pe care le-au disputat cele două echipe a fost spectacos. Aşadar, pontul nostru este peste 2,5 goluri.

Lillestrom SK – Sogndal IL peste 2,5 goluri @ 1,71

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

+ posts

Promotii